Trouwen in Italië

Hi, toekomstig bruid of bruidegom 🙂

Albert + Erika

Trouwen in Italië

Highlight Film

Trouwen in Italië

Trouwen in Italië is schitterend. Een mooie omgeving, je kunt een klein selectief groepje over laten vliegen. En een grote bruiloft is niet áltijd beter. Dit heeft uiteraard altijd te maken met voorkeur. Je hebt er een redelijke goed-weer garantie en een paar extra dagen erbij boeken om bij te komen.

Alles in Italië is goedkoper. Als je hier in Nederland een trouwlocatie wilt vinden, waar je bijvoorbeeld alles wilt houden (ceremonie, feest etc), ben je hier in Nederland vele malen meer kwijt dan in Italië. Het lijkt op de eerste instantie duurder, omdat iedereen over moet komen vliegen, maar als je lang genoeg van te voren boekt, kun je er onder de €100,- euro met gemak zitten. En je kunt met de gasten en de (trouw)locatie altijd wel een deal sluiten qua prijs. Italïe is niet voor niets in trek op dit moment. Je krijgt veel meer voor minder geld, plus je hebt er een magische locatie bij.

Nog een aantal andere films

Martin + Els

Netherlands – Landgoed Huis De Voorst

Genomineerd voor beste film 2018.

Highlight Film

Lees de blog

Joanna + Stanley

Netherlands

Highlight Film

A short speech teaser

“Give the ones you love wings to fly, roots to come back and reasons to stay”

– Quote Dalai Lama

Over Aaldrik Bakker

Passie is werkelijk het enige woord wat bij mij past als het gaat om het leven zelf én mijn werk. Alles wat ik doe, doe ik voor 100% en niet minder. Altijd strevende het meeste uit de bruiloft te halen en de beste montage te maken.

Ik zie mijn werk als creatief, kunstzinnig – altijd strevend naar een uniek beeld met karakter – emotioneel en diep.

Lees meer

Contact

Hi toekomstige bruid of bruidegom 🙂

Schroom niet om iets van je te laten horen. We kunnen altijd even Skypen of bellen om jouw plannen/dromen voor jouw bruiloft door te nemen.

Ik schiet bruiloften in heel Nederland, maar ook in het buitenland.

Mail: aaldrik@myweddingmemory.nl

Whatsapp of Bellen: (+31)612898980
Skype: aaldrik_b

– Aaldrik Bakker

Myweddingmemory.nl

  • *hotmail gebruikers let op: Het kan zijn dat de reactie op je e-mail in je spambox terecht komt. Vul daarom altijd je telefoonnummer in of een alternatief email adres (bijvoorbeeld Gmail).
  • Datumnotatie:DD dot MM dot JJJJ
    Deze versies kun je ná de bruiloft ook bestellen.