Trouwvideograaf

Artistiek, poëtisch & filmische stijl in trouwfilms

Het vertellen van een verhaal op artistiek niveau voor jou als bruidspaar is mijn drijfveer. Een tijdloze productie waar je jaren later nog naar kunt kijken.

My StoryDe meest gestelde vraag; Hoe ben je erbij gekomen om trouwfilms te maken? In 2014 is een van mijn beste vrienden getrouwd. In diezelfde tijd zat ik te experimenteren met mijn nieuwe camera Canon 5d Mark II, waar ik vooral foto’s mee maakte. In fotografie dacht ik te vinden waarnaar ik opzoek was: Psychologie, Creativiteit en Beeld.

Uit nieuwsgierigheid heb ik een paar eerste films gemaakt en aan de vele positieve reacties te merken was ik hier ook erg goed in. Ook herkende ik de meerwaarde van film, de raakvlakken die het heeft met fotografie en daarnaast de mogelijkheid tot diepgang: het spel met verhaal, de psychologie en interactie tussen mensen en de eindeloze mogelijkheden tot het creëren van sfeer en context.

Uiteindelijk werd de bruiloft van die vriend mijn eerste film die ik in opdracht maakte. Mijn werk ontwikkelde zich en zo groeide ik door. Inmiddels vier jaar verder, een gelukkig man, die werkt vanuit zijn passie. Filmmaken.Mijn klanten

Weet je waar ik blij van word? Emoties

Emoties zijn de lijm van een film. Daarom vind ik het belangrijk dat de bruidsparen die voor mij kiezen, zichzelf durven te zijn, in alle kwetsbaarheid. Zichzelf durven te laten gaan en emoties te laten zien. De beste films komen namelijk voort uit deze emoties.

Please, make me happy 🙂

Weet je waar ik nog meer blij van word? Geloftes

Het tweede element die je in elke film van mij terug ziet komen; Geloftes. Niks maakt een film zo persoonlijk wanneer twee mensen de liefde verklaren voor hun naasten, in hun eigen verwoording with no holding back.

Please, make me even more happy 🙂

ContactVraag de beschikbaarheid zo snel mogelijk op. Ik neem nooit meer dan 15 bruiloften per jaar aan. Zo kan ik de kwaliteit bewaken en waarborgen.Save the date

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *