Trouwvideograaf Myweddingmemory

Ik wil mijn verhalen vertellen op een hoger niveau. Een artistieke manier, maar met verhaal & emotie ten grondslag. Authentiek, precies zoals jij met je geliefde bent. Ik wil dat je jouw film terug gaat zien zoals je jezelf kunt terug herkennen – maar dan in een filmische jas.

Aaldrik bakker - trouwvideograaf

Mijn filmcarrière begon in 2014, waar ik mijn eerste spiegelreflex camera kocht die hollywood kwaliteit (je weet wel, die mooie blurry achtergrond) kon schieten. Vanaf dat moment heb ik een bruiloft voor een vriend gemaakt, puur voor de fun. Vanaf dat moment kreeg ik meerdere aanvragen via via en was ik verkocht aan de prachtige trouwdagen om op mijn eigen unieke manier vast te leggen en te monteren.

Anderen blij maken met het vastleggen van hun meest waardevol dag maakt mij nóg gelukkiger. De reactie die ik krijg van het bruidspaar dat ze met tranen achter hun laptop of TV hebben gezeten na het zien van de film maakt me enorm dankbaar dat ik dit werk mag doen.

Stuur gerust een berichtje voor meer informatie.

Mijn klanten

Ik denk dat mijn klanten zich over het algemeen typeren als vrij, romantisch, emotioneel & inhoudelijk. Liefde voor elkaar waarvan ze beide niet vies zijn om dit aan de wereld te laten zien. Sterker nog, dit WILLEN ze laten zien – en dat is wat je terug ziet in de films. De passie die het bruidspaar voor elkaar heeft is aanstekelijk en het is zo ontzettend leuk om mee te werken.