Trouwvideograaf

Artistieke, poëtische & kwalitatieve trouwfilm producties

Ik wil mijn verhalen vertellen op een hoger level. Op een artistieke manier, maar met verhaal & emotie ten grondslag. Authentiek, precies zoals jij met je geliefde bent. Ik wil dat je jouw film terug gaat zien zoals je jezelf kunt terug herkennen – maar dan in een filmische jas.

Aaldrik Bakker

Mijn filmcarrière begon in 2014, waar ik mijn eerste spiegelreflex camera kocht die hollywood kwaliteit (je weet wel, die mooie blurry achtergrond) kon schieten. Vanaf dat moment ging ik gratis opdrachten doen, puur om het vak te leren. Een vriend van me ging trouwen en mijn eerste reactie was; “mag ik je bruiloft filmen?!”. Uiteraard mocht dat en vanaf dat moment is het portfolio opgebouwd en was ik verkocht aan de prachtige trouwdagen om op mijn eigen unieke manier vast te leggen en te monteren.

Anderen blij maken met het vastleggen van hun meest waardevol dag maakt mij nóg gelukkiger. De reactie die ik krijg van het bruidspaar dat ze met tranen achter hun laptop of TV hebben gezeten na het zien van de film maakt me enorm dankbaar dat ik dit werk mag doen.

Mijn klanten

Ik denk dat mijn klanten zich over het algemeen typeren als vrij, romantisch, emotioneel & inhoudelijk. Liefde voor elkaar waarvan ze beide niet vies zijn om dit aan de wereld te laten zien. Sterker nog, dit WILLEN ze laten zien – en dat is wat je terug ziet in de films. De passie die het bruidspaar voor elkaar heeft is aanstekelijk en het is zo ontzettend leuk om mee te werken.

Contact

Ask for availability. I don’t accept more then 15 weddings a year so I can keep up with my quality standards.