Trouwfilm Producten & Tarieven 2023

De focus zal groot en deels op de highlight film liggen. Na het zien van deze film zal je het grootste gedeelte van je bruiloft hebben herbeleefd. De nadruk op de highlight film ligt op beleving. Daarnaast kun je meerdere producten erbij bestellen, zoals een documentaire edit, of een ceremonie edit.

Alle passie, moeite en werk wordt in het filmen en montage gestoken om jou een zo mooi mogelijk product te geven waar jij je leven lang van kan genieten, alleen, samen of met je familie en (klein)kinderen.

Alle tarieven zijn incl 21% btw en exclusief onvoorziene onkosten.

Het hoofdproduct

Cinematic Highlight Wedding Film *

Een korte film van 3-6 minuten gericht op storytelling. Vaak wordt het verhaal verteld met de geloftes, of de speeches. Met een filmische benadering, passende muziek & focus op verhaal is dit dé tranentrekker die gedeeld kan worden met vrienden, maar ook ideaal om het gevoel weer terug te krijgen van de trouwdag.

In dit pakket zitten standaard 2 videografen.

€2850,- 12 uur aanwezig

€2650,- 8 uur aanwezig

Extra opties

Mocht je de dag toch nog uitgebreider willen zien, kun je bijvoorbeeld ook nog een documentaire edit, speech & ceremonie Edit bestellen. Alle producten met een * kun je ná de bruiloft ook nog bestellen aangezien alle momenten sowieso wordt opgenomen.

Videobooth *

Lieve, grappige, emotionele en serieuze boodschappen direct in de camera gesproken, maar altijd vol liefde speciaal voor jou als bruidspaar. De videobooth heeft het mooiste effect in de avond bij het feest. Door de hoge kwaliteit audio is het zelfs goed verstaanbaar in dezelfde zaal als het feest. En natuurlijk, hoe meer alcohol, hoe leuker en persoonlijker de boodschappen worden. 

€650,-

Documentaire film *

Een 15/20 minuten film die de gehele dag laat zien in langere edit-stukken. Zie iedereen terug in deze edit, in chronologische volgorde. Wanneer je trouwdag gevuld is met veel speeches, veel speciale momenten met vrienden en familie, dan is dit een absolute must.

€600,-

Ceremonie edit *

De ceremonie edit is naast de documentaire edit de meest populaire film. Omdat wij de ceremonie altijd volledig opnemen, met exceptionele audio kwaliteit en met meer dan 4 camera’s, heb je een ceremonie edit van hoog niveau wat je kunt blijven kijken.

€600,-

Kerkdienst Edit *

Elke bruiloft heeft ze wel; speeches. We nemen sowieso alle speeches de gehele dag op. Met één camera op het bruidspaar en één op de spreker en superb audio kwaliteit, zijn dit extreem waardevolle video’s om te bezitten. Je kunt kiezen om een speech af te nemen, of meerdere speeches achter elkaar gemonteerd.

€699,-

Hele dag standaard aanwezig

Ik ben standaard de hele dag aanwezig zodat alle momenten sowieso kunnen worden opgenomen. Wanneer wij minder dan 8 uur aanwezig zijn, is er te weinig tijd om het materiaal te vergaren om hier echt iets goeds van te maken waar je als bruidspaar écht blij mee kunt zijn. De meeste bruiloften kunnen worden gedekt met 12 uur aanwezigheid. Buiten de 12 uur en na 22:30 wordt het €85,- per uur extra.

 

Speeches *

De mensen die vaak gaan speechen op jouw trouwdag, zijn vaak de mensen die het dichtstbij het jou als het bruidspaar staan. De meeste speeches zijn emotioneel en inhoudelijk. Een enorm waardevolle herinnering om terug te zien. Opgenomen met twee camera’s, éeen op de spreker en een op jou als bruidspaar. Dit in combinatie met perfecte audio via de handmicrofoon is dit een genot om terug te zien.

€400,- speech edit t/m 6 speeches. Daarna 100,- per speech

Same day edit teaser // 60 seconden teaser in de avond

De lichten gaan uit, het scherm gaat aan. De muziek begint, maar niet van de first dance, maar van een film. De gasten kunnen genieten van een korte teaser van ongeveer 60 seconden, van de dag tot nu toe. De gasten zullen genieten en jullie kunnen gelijk kijken hoe iedereen reageert op jullie fantastische dag tot nu toe. Daarna begint de openingsdans of de film is de opening van de avond.

€500,-

Anderhalve minuut film teaser *

Wil je binnen drie dagen alvast iets van je trouwdag terug zien? Je kunt dan een teaser bestellen. Ik ga gelijk met jullie film aan de slag en een 60 seconden/1,5 minuut teaser in elkaar zetten die jullie gelijk kunnen delen met vrienden en familie.

€350,-

Cinematic First Dance edit *

The First Dance. De opening van de avond! Iedereen wacht op het grote moment. Het bruidspaar nadert de zaal en iedereen klapt. De rookmachine gaat aan, spotlights aan, de muziek gaat luider en dansen maar! Zie deze gehele dans in een aparte edit terug, die je veel gemakkelijker ‘even’ weer terugkijkt.

€200,-

Alle producten in hoge 4k kwaliteit afgeleverd *

We filmen de gehele bruiloft nu in 4k, standaard. Wil je echter de producten ook afgeleverd hebben in 4k? Dan kun je dit als optie doen. Prachtig om terug te kijken op je 4k scherm of TV!

€250,-

Drone beelden

Met de Mavic Pro 2 een hoogwaardige professionele drone, kan ik op locatie professionele ook beelden maken. Legaal en gecertificeerd vliegen overal in Europa. Dronebeelden zijn vooral prachtig op locaties zoals een kasteel of in het buitenland.

€200,-

Waarom een bruidspaar voor film kiest

De reden dat een bruidspaar voor een film kiest is verschillend, maar ze hebben één overlap; beleving. De film (vooral de korte) is zo gemakkelijk om éven terug te kijken en de dag opnieuw te herbeleven. Wanneer er bijvoorbeeld familieleden in zitten die niet meer onder ons zijn of er niet bij konden zijn, is het fantastisch om ze weer terug te zien op die prachtige trouwdag. Maar bovenal is de beleving in een filmische setting van onschatbare waarde.