Trouwfilm Producten & Tarieven

De focus zal groot en deels op de highlight film liggen. Na het zien van deze film zul je het grootste gedeelte van je bruiloft hebben herbeleefd. Met nadruk op ‘beleefd’, omdat deze film het gevoel van de dag weer terug geeft – en meer. Alle tarieven zijn incl 21% btw en ex reiskosten.

Alle passie, moeite en werk wordt in het filmen en montage gestoken om jou een zo mooi mogelijk product te geven waar jij je leven lang van kan genieten.

Vraag beschikbaarheid

Cinematic Wedding Film

Een korte film van 3-6 minuten gericht op storytelling. Vaak wordt het verhaal verteld met de geloftes, of de speeches. Met een filmische benadering, passende muziek & focus op verhaal is dit dé tranentrekker die gedeeld kan worden met vrienden maar ook ideaal om het gevoel weer terug te krijgen van de trouwdag.

Standaard de hele dag (16 uur) aanwezig

€2400,- incl. sec shooter

€2100,-

Extra Opties

Mocht je de dag toch nog uitgebreider willen zien, kun je bijvoorbeeld ook nog een Documentaire edit, Speech & Ceremonie Edit bestellen. Alle producten met een * kun je ná de bruiloft ook nog bestellen aangezien alles toch wordt opgenomen.

Documentaire Edit *

Een 10/20 minuten film die de gehele dag laat zien in langere edit-stukken. Zie iedereen terug in deze edit, in chronologische volgorde. Wanneer je trouwdag gevuld is met veel speeches, veel speciale momenten met vrienden en familie, dan is dit een absolute must.

€550,-

Hele dag standaard aanwezig

Ik ben standaard de hele dag aanwezig zodat alle momenten sowieso kunnen worden opgenomen. Wanneer ik minder dan 8 uur aanwezig ben, is er te weinig tijd om het materiaal te vergaren om hier echt iets goeds van te maken waar je als bruidspaar écht blij mee kunt zijn. Daarom werken wij niet met 8, of 12 uur pakketten, maar een standaard 16 uur aanwezig principe. Als je achteraf bijvoorbeeld nog een Documentaire Film of een Speech Edit wilt maken en we zijn 16 uur aanwezig geweest, is hier altijd genoeg materiaal voor.

Ceremonie Edit *

De ceremonie edit is naast de Documentaire edit de meest populaire film. Omdat wij de ceremonie altijd volledig opnemen, met exceptionele audio kwaliteit en met meer dan 4 camera’s, heb je een ceremonie edit van hoog niveau wat je kunt blijven kijken.

€450,-

Same day edit // 60 Second Teaser *

De lichten gaan uit, het scherm gaat aan. De muziek begint, maar niet van de first dance, maar van een film. De gasten kunnen genieten van een korte teaser van ongeveer 60 seconden, van de dag tot nu toe. De gasten zullen genieten en jullie kunnen gelijk kijken hoe iedereen reageert op jullie fantastische dag tot nu toe. Daarna begint de openingsdans of de film is de opening van de avond.

€450,-

Cinematic First Dance Edit *

The First Dance. De opening van de avond! Iedereen wacht op het grote moment. Het bruidspaar nadert de zaal en iedereen klapt. De rookmachine gaat aan, spotlights aan, de muziek gaat luider en dansen maar! Zie deze gehele dans in een aparte edit terug, die je veel gemakkelijker ‘even’ weer terugkijkt.

€100,-

Speech Edit *

De speeches. Veel bruiloften hebben veel speeches op een dag, waar de ouders, de oom of tante of natuurlijk vrienden of vriendinnen iets willen vertellen. Hierbij wordt altijd het bruidspaar opgenomen (reactie) en de sprekers.

€300,- alle speeches
Of – €50,- per speech

VideoBooth *

Videobooth! Jaja! Wij nemen een extra camera mee die we kunnen installeren in de avond. Alcohol, muziek en een microfoon – gegarandeerd lachen met een videobooth montage waar je vrienden en familie een persoonlijke boodschap in kunnen spreken.

€400,-

Waarom een bruidspaar voor film kiest

De reden dat een bruidspaar voor een film kiest is verschillend, maar ze hebben één overlap; beleving. Fotografie is geen vervanging voor film en film geen vervanging voor foto. Ze vullen elkaar aan. De film (vooral de korte) is zo gemakkelijk om éven terug te kijken. Je kunt hem via internet altijd bereiken, je kunt het delen met vrienden en familie. Wanneer er bijvoorbeeld familieleden in zitten die niet meer onder ons zijn of er niet bij konden zijn, is het fantastisch mooi om ze weer te kunnen zien op deze dag. Maar bovenal is de beleving in een filmische setting van onschatbare waarde.

Vraag voor beschikbaarheid

Over Aaldrik Bakker

Passie is werkelijk het enige woord wat bij mij past als het gaat om het leven zelf én mijn werk. Alles wat ik doe, doe ik voor 100% en niet minder. Altijd strevende het meeste uit de bruiloft te halen en de beste montage te maken.

Ik zie mijn werk als creatief, kunstzinnig – altijd strevend naar een uniek beeld met karakter – emotioneel en diep.

Lees meer