Filmstijl & Werkwijze

Een filmstijl kenmerkt zich in talloze dingen. De manier van belichting, inkleuring – oftewel color grading, compositie, gebruik van lenzen, de manier van monteren en het vertellen van het verhaal, enzovoorts.

Filmische stijl

Een filmmaker is artiest, een kunstenaar. En net zoals elke kunstenaar, heeft een filmmaker zijn eigen stempel, een eigen karakter die hij in zijn werk gooit – niets is hier goed of slecht, gewoon anders. Op film zie je dit terug in een bepaalde toning van de kleuren, de manier van belichting, of de compositie.

Je ziet mijn stempel vooral in het filmische gebruik. Elke film en serie heeft zijn eigen kleurgebruik, tonen in de kleuren en contrast. Dit maakt elke film en individuele scene uniek en creëert een sfeer die inspeelt op het gevoel van die avond en laat je deze herbeleven. Ook de type lens en camera die gebruikt worden, spelen hierin mee: ik film met vintage & cine-lenzen die net iets meer karakter hebben en een eigen unieke look geven aan de film.

Werkwijze

De werkwijze is simpel.

Het begint allemaal bij een kennismakingsgesprek.

En dit kan tegenwoordig heel gemakkelijk en efficiënt via Skype. Hierin nemen we samen de bruiloft door en jouw wensen. Enkele weken/maanden voor de bruiloft nemen we uitgebreid het draaiboek door, zodat beide weten wat er te wachten staat. Op de dag zelf zal ik minimaal met twee videograven alles op de dag vastleggen. Aankleden, speeches, geloftes, de hele ceremonie, openingsact/dans, alles wordt op beeld en hoogwaardige audio opgenomen. Daarna begint het montageproces en laat ik het weten wanneer de film klaar is voor aflevering en kun je genieten van jouw bruiloft in een filmisch avontuur.

Voor vragen

Mail:
aaldrik@myweddingmemory.nl
Skype: aaldrik_b

Contact

Vraag de beschikbaarheid zo snel mogelijk op.