Filmstijl & Werkwijze

Een filmstijl kenmerkt zich in talloze dingen. De manier van belichting, inkleuring – oftewel color grading, compositie, gebruik van lenzen, de manier van monteren en het vertellen van het verhaal, enzovoorts.

Filmische stijl

Elke filmmaker heeft zijn eigen stempel, eigen karakter in het werk gegooid – niets is hier goed of slecht, het is gewoon anders. Dit kan een bepaalde toning zijn in de kleuren, een bepaalde manier van belichting, of compositie.

Als filmmaker staat mijn stempel vooral op het filmische gebruik. Elke film en serie heeft vaak zijn eigen kleurgebruik, tonen in de kleuren en contrast. Dit maakt elke film en serie uniek en speelt zo in op de feel en look van de film en van de individuele scenes.

Ook de type lens en camera die gebruikt wordt speelt hierin mee. Ik film tegenwoordig veel met vintage lenzen die ook net iets meer karakter hebben en een eigen unieke look. Dit maakt het nét even anders dan andere films.

Uiteraard blijft een stijl zich ontwikkelen bij een artiest. Ik zal er ook alles aan doen om mezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van filmmaker, storytelling en mijn stijl. Dit is wat je ook kunt verwachten op jouw bruiloft.

Werkwijze

De werkwijze is simpel. Het begint allemaal bij een kennismakingsgesprek. Hierin nemen we samen de bruiloft door en jouw wensen. Enkele weken/maanden voor de bruiloft nemen we uitgebreid het draaiboek door, zodat beide weten wat er te wachten staat. Op de dag zelf zal ik minimaal met twee videograven alles op de dag vastleggen. Aankleden, speeches, geloftes, de hele ceremonie, openingsact/dans, alles wordt op beeld en hoogwaardige audio opgenomen. Daarna begint het montageproces en laat ik het weten wanneer de film klaar is voor aflevering en kun je genieten van jouw bruiloft in een filmisch avontuur.

Contact

Vraag de beschikbaarheid zo snel mogelijk op.