Martin + Els // Highlight film

Genomineerd voor beste trouwfilm Nederland 2018!

BFFA.nl is een prestigieuze award onder de fotografen en filmmakers van Nederland. Van de 35 ingezonden films zijn er 5 genomineerd door een vakkundige jury. Uit deze 5 genomineerden zat ook de trouwfilm van Martin + Els.

Het verhaal achter de film

Een bruiloft in het prachtige Landgoed Huis de Voorst. Een buitenceremonie met een prachtige opstelling.

Een week voor de bruiloft heb ik nog met Martin en Els geskyped waaruit Els had gezegd dat zij graag, tijdens de geloftes, muziek wilde draaien over de speakers. Als filmmakers is dit een grote nachtmerrie, omdat dit betekent dat wij de muziek op en in onze audio sporen krijgen, waardoor het niet bruikbaar is voor onze film. Dit heb ik gevraagd aan mijn ervaren collega’s in het vak waardoor over het algemeen werd gereageerd met “het is het wens van het Bruidspaar, deal with it”. Deze reacties vond ik onbevredigend en ben ik verder gaan zoeken naar een oplossing.

Uiteindelijk ben ik in diezelfde laatste week tot een oplossing gekomen waardoor het muziek en spraak gescheiden werd en een microfoon die geen omgevingsgeluiden opneemt.

Dus voor de toekomstige stellen. Mochten jullie dit willen tijdens jullie ceremonie, ik heb de perfecte oplossing hiervoor ūüėČ

Videograaf: Aaldrik Bakker
Facebook: Myweddingmemory Facebook

Second Shooter: Sven Mooij
Fotograaf: Sannefotografie.nl